Hvalpe/puppies

DAWA'S

 

At opfostre et kuld hvalpe er et stort og tidskrævende arbejde, omend det bringer en stor glæde og tilfredsstillelse.  Vi opdrætter ikke mange hvalpe, men når tiden og den rette kombination er tilstede nyder vi hvert et minut med en flot aktive månebørn. Sidst i november 2015 (J-litter)

 

Vigtigt for os er at vi har tid til et kuld hvalpe, derfor sker det ofte at de går rigtig lang tid imellem vores hvalpekuld. 

Alle hunde, hanner som tæver, brugt i avl hos os har en officiel HD-status. Fysisk og mental sundhed er ligeledes en vigtig faktor.  Alle hunde er testede for arvelige lidelser med de for nuværende tilgængelige tests.

Med alle hvalp følger en skriftlig aftale.

 

Vi ønsker at hver enkelt hvalp skal passe til den familie, som den skal leve i i mange mange år.  Derfor er det vigtigt for os, at kommende hvalpefamilier besøger os og sammen kan beslutte, hvilken hvalp passer specifikt til den enkelte familie. Af hensyn til hvalpe og tæve er der besøgsforbud min. de første 3 uger af hvalpenes levetid for at give så blid og optimal start på livet for både mor og børn.

 

Overvejer du at tilføre en tibbe til din familie engang i fremtiden, er du velkommen til at kontakte os. 

 

Se også tidligere hvalpe og Påsketræf :-)


Martha's kuldsøster Lepa fødte 12.6. 4 skønne hvalpe - 2 drenge og 2 piger Alle hvalpene har fundet deres nye familier - tak til Lene og Flemming for at gøre dette muligt :-)  Billeder følger :-)X'Santhi Lamleh von Nama Schu


Wanted Nice Dog's Harvy Dario Lamleh

Woodruff's Da-Cha Gyal-Ma

MultiCH Wanted Nice Dog's Fuzu Lamleh


E'Dayan Lmleh von Nama Schu


Wanted Nice Dog's Gser Schatin Lamleh

Eyala Sang-Mo Lamleh v. der LobenbreiteWanted Nice Dog's Ampo Cunu Lamleh


Dawa's Dino Lamleh

J'Tui Lamleh von Kama a Schila

Dawa's Jingle Bell


Dawa's Tie'N'Tails


Lamlux Halleluja at Dawa's

Lamlux Emma Brightly


"Lepa"  HD A, clear of LL, CCL/NCL, PRA3, RCD4  Patella 0"Bhodi" HD A clear of CCL/NCL, PRA3, carr RCD 4. Patella 0

Copyright © All Rights Reserved  Kennel Dawa's                                                    contact  merethe@dawas.dk    +45 51 20 88 50